Кавери Лани Дель Рей

Я слухаю Лану Дель Рей і це моя guilty pleasure. Мені подобається музика, тембр голосу і образ. В неї на диво потужний саунд на живих виступах. Але оскільки ця приємність все ж має відтінок вини, то я зробив підбірку не її виступів, а каверів на неї. Прикрию сором ;)

Розпочну із міксу улюбленців - Royal Blood переспівує West Coast із звичним для них звуком і незвичним темпом.


Я довго не знав хто така Майлі Сайрус. Перше знайомство відбулося у підбірці сесій BBC Live Lounge. Сильний вокал додає Summertime Saddness характеру.


Похмурий кавер на Gods & Monsters від Джессіки Ланг. Співачки та акторки, в якої два Оскари, між іншим.


Video Games переспівують особливо завзято. Найкраще до цього підійшли Stereophonics. Інше аранжування, змінений, більш звичний для них темп і вийшло просто чудово.


Далі у відеоігри грається Том Оделл. Пісня не його, але він з нею мужньо розбирається за підтримки міні-хору.


Бен Говард сам був би Ланою Дель Рей, якби народився дівчинкою. А може і не був би, аж занадто меланхолії та швидких переборів на акустичній гітарі.


Kasabian я і так не дуже люблю, а тут ще й кавер посередній від них. Ну і ок.


Закриємо добірку непоганим переспівом Blue Jeans від Eugene McGuinness. Вперше взагалі чую це ім’я. Відкрив послухати відео завдяки лейблу Domino Records, який знайомий любителям Arctic Monkeys. Дивлюся на цього Євгена і бачу відлуння Алекса Тернера. А може і самонавіювання.


P.S. Це однозначно варто додати

Will you still love me when I'm no longer young and beautiful?Will you still love me when I got nothing but my aching...

Posted by Yarema Dukh on Wednesday, March 25, 2015


Коментарі та посилання