Про спорт

Передмова: формат блогу ще незрозумілий мені самому, тому буду потрошку експериментувати і писати про все більш-менш підряд. А далі буде видно.

Я програміст, зі спортом в мене спільного небагато. Та моя дівчинка вирішила, що нам треба зайнятися спортом. Я був проти спортзали, хотів просто бігати зранку. Та кохана знає як мене вмовити, тож ми записалися на тренування до місцевого “фітнес-центру”. Я вам скажу, спорт - це надзвичайно корисна річ. Тепер ми із задоволенням тричі на день встаємо о шостій ранку, коли раніше і о 8 встати було проблемою. Починати день із досить значних фізичних навантажень - забезпечити собі заряд бадьорості на цілий день. Я не виснажуюсь на повну, бо ще й працювати треба. Тож поки доїжджаю до роботи, відпочиваю і вже готовий плідно працювати на благо сім’ї.

Ну і виходить не без бонусів у вигляді значно більш приємних на вигляд м’язів на руках та інших місцях :) Єдина нюанс - тренування на ноги. Я після них - ледь дихаю. Але все одно кайф!

Словом спорт - це ага. Не обов’язково в спеціальних спортзалах. Зараз і вже нарешті і на вулиці можна гарненько порухатися. Думайте про своє дорогоцінне тіло, бо не всі його частини можна замінити і поправити. Як пишуть на пожежних станціях: “Запобігти, врятувати, допомогти”.

Коментарі та посилання